Utolsó frissítés: 2019.01.11.
Látogatók száma:
Látogatók online: 1

Menyasszonyiruha kölcsönzés!

Fotó-Videó készítés!

Fénykép negativok 1994-2008 között eladók, 5000 ft./ ifjú pár

Menyasszonyiruha tisztítást vállalunk, 5000-10000 ft.-ig

 

 

Üdvözöljük weboldalunkon!

 

Kedves érdeklődő és leendő ügyfelünk a debreceni Szerelem Szalon már 20 éve áll a házasulandó fiatalok rendelkezésére a folyamatosan bővülő színvonalas szolgáltatásaival.   Nézzen be hozzánk mert a Szerelem Szalonban mindent megtalál egy helyen és a legszínvonalasabb szolgáltatásokat mérsékelt áron kínálunk minden  kedves ügyfelünknek.

Menyasszonyi ruhák kölcsönzése a legújabb divat szerint elérhető áron. Menyecskeruhák az egyszerűtől a Palotásig, Koszorús és kísérő ruhák minden méretben.

Videó felvételt bármilyen családi, üzleti rendezvényről képzett szakembereink a legmodernebb Full HD -s digitális vállkamerákkal örökítik meg.

Fényképfelvételeket az üzletünkben kialakított profi műtermünkben készítjük, ugyanitt lehetőség van szabadtéri fényképek készítésére külön erre a célra kialakított igényes szabadtéri parkban mely szintén az üzlet helyszínen található. Továbbá riport, barnított, fekete fehér és különféle digitális technikával is készítünk fénykép felvételeket.

Esküvői alkalomnak megfelelően feldíszített exkluzív személygépkocsit is biztosítunk a házasulandó ügyfeleinknek.

Több tucat meghívó közül választhat vagy, akár megtervezzük és kivitelezzük egyedi esküvői meghívóját, menü, ültető, vacsora kártyájukat és díszszalvétájukat rövid határidővel elkészítjük.

Kedves házasulandó ügyfeleinknek igényeiknek megfelelően tanácsokat tudunk adni a vendéglátóhelyek kiválasztásában.

Több mint 40 zenekarral és 25 vőféllyel állunk kapcsolatban és referencia anyaggal tudunk segíteni a döntésben. 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

4033 Debrecen, Szeremlei u. 13. Tel.: 52-449-385 mobil 06-20 9791920

Üzlet galéria Vendégkönyv